Kako Spotlight funkcioniše i zašto je više od lojalti programa

spotlight vodič kroz opcije platforme

Kako Spotlight funkcioniše
i zašto je više od lojalti programa

Ukoliko ste neki od ovih problema osetili na svojoj koži, ostanite ovde.

- Imate problem sa zadržavanjem kupaca i privlačenjem povratnih poseta.
- Imate osećaj da opada efikasnosti email marketinga tokom vremena.
- Ne znate kako da prikupljate podatke ili da ih efikasno koristite.
- Uvideli ste manji broj novih kupaca.

Pronalaženje rešenja za ova pitanja, lakše je nego što mislite i ne zavisi od vašeg budžeta, već od vaše volje i spremnosti da preuzmete stvar u svoje ruke. Investirajte u lojalti program, automatizujte svoje kampanje, personalizujte komunikaciju.

Istražite sveobuhvatni sistem koji može da odgovori zahtevima vašeg poslovanja, pre svega, da se njemu prilagodi.
Kako da zadržite interesovanje kuapca
Loyalty platforma
email marketing
Customer data platform transakcija

Spotlight je transparentan i lak za korišćenje

Odaberite sistem koji će biti transprarentan i lak za korišćenje, kako za vas, tako i za vase kupce i klijente. Intuitivna platforma koja uliva poverenje u vaš brend, Spotlight, donosi nove mogućnosti i funkcije. Generiše podatke i daje uvid u sve vase aktivnosti i promocije. Razotkriva šta je ono na šta su vaši kupci reagovali, što vam olakšava u pogledu planiranja i strategije. Uključuje sistem gift kartica, identifikuje obrasce ponašanja, pomaže vam u marketingu.

Gejmifikacija i segmentacija

Neka proces kupovine bude zabavan. Sa Spotlightom, i modulom za gejmifikaciju, direktno utičete na veću potrošnju, dajete aktivnost koja će ih zadržati i zabaviti. Osiguravate zadovoljstvo kupaca i držite ih blisko uz svoj brend.

Segmentirajte svoje kupce i maksimizirajte efekat investiranog u lojalne potrošače. Probudite uspavane kupce rođendanskim popustom, obratite im se imenom i prezimenom, ponudite im više od konkurenata. Dajte im ono što žele i nikada se neće odreći vašeg brenda.

Upoznajte svoje kupce
izaberite Spotlight

Kada poznajemo svoje kupce i sa njima uspostavimo redovnu komunikaciju, po mogućnosti automatizovanu i još se prilagodimo njima po pitanju sadržaja i kanala kojim komuniciramo, mi maksimiziramo učinak naših kampanja, a smanjujemo troškove istih.

Sa Spotlightom, niste ograničeni samo na upotrebu fizičkih kartica. Personalozovana aplikacija je rešenje za one koje žele da smanje troškove izdrade i distribucije plastičnih kartica. Spotlight je u prilici da funkcioniše sa oba tipa kartica, što je još jedna njegova prednost.

Spotlight ostavlja mogućnost nadogradnje Ai programom, za još precizniju ponudu, sa idejom, da ponudi svakom ponaosob upravo ono što želi da kupi.

Ukoliko je vaš biznis online, odnosno zasniva prodaju na e-shopu, Spotlight donosi widget – interaktivni element na samom e-shopu, najkraća prečica od naloga kupca do vaše prodavnice.

Ukoliko ste rešeni da uvođenje lojalti programa bude vaš sledeći korak u razvoju poslovanja, kontaktirajte nas i istražite sve prednosti ovako sveobuhvatne platforme. Unapredite poslovanje koristeći proverene mehanizme.

Spot light logo beli

Mi znamo da budućnost leži u sveobuhvatnom programu lojalnosti, koji inspiriše, budi i regrutuje nove kupce, dok personalizovanim pogodnostima animira postojeće da se vrate i ponove kupovinu.

Iskoristite šansu i poverite profitabilnost SpotLight strategiji koja provereno daje rezultate.

Cards Print logo

Powered by Cards Print

Prijavite se

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.

Integracija sa POS sistemima

SkyPOS
SoftKom
m&systems-group logo

© 2023 SpotLight – Customer Data, Loyalty & Engagement Platform.

Sva prava zadržana.

bt_bb_section_top_section_coverage_image