https://spotlight.rs/wp-content/uploads/2024/03/Gift-card-realna.png

Gift program
u sklopu Spotlight platforme

Sigurni smo da ne želite da potencijalan kupac uđe u vašu radnju i izađe ne kupivši ništa. Čim nije siguran i ima dilemu, najlakše je da izađe I ode u drugu radnju. Drugima smo pomogli da ovo reše koristeći Gift alat na pravi način.

Gift kartice olakšavaju život vašim kupcima. Umesto razmišljanja o svakom detalju, Gift kartica je stvar izbora i zato je sve popualrnija. Takođe, živimo u vreme kada se sve dešava brzo i kada ljudi traže načine da budu što efikasniji i uštede svoje vreme. Ovo je jedan od sigurnih načina za uštedu vremena. Autentično dizajnirane, usklađene sa vizuelnim identitetom vašeg brenda, pored toga što izgledaju kao poklon doprinose i širenju svesti o vašem brendu – što je vrlo važan benefit ovih kartica.

Još važnije, Gift kartica poklanja mogućnost izbora. Raspon vrednosti poklon kartice određujete vi, u skladu sa vašim asortimanom ili drugim smislenim kriterijumima, i time dajete još veću fleksibilnost ovom poklonu. Pored mogućnosti izbora koja je glavna karakteristika, donosilac može da bira i vreme kada će kupovinu realizovati. Poklon kartica se može iskoristiti samo u vašim prodajnim objektima, što vam garantuje sigurne, ali i nove kupce.

Poklon kartica se može iskoristiti samo u vašim prodajnim objektima, što vam garantuje sigurne, ali i nove kupce.

Optimizacija
novčanih sredstava

Prema statistikama, delić napunjenog iznosa gotovo uvek ostaje neiskorišćen, to za vas znači dodatan profit.

Prema statistikama, delić napunjenog iznosa gotovo uvek ostaje neiskorišćen. Donosilac kartice ili doplati, što znači da potroši više od njene vrednosti ili ostavi deo sume novca, kao iznos koji nije iskorišćen do kraja. I u jednoj, i u drugoj situaciji, to za vas znači dodatni profit.

Fleksibilnost u punjenju
vrednost više

Sa našim sistemom ne postoji ograničenje u pogledu vrednosti. Spotlight Gift omogućava proizvoljno punjenje Gift kartica, prateći potrebe i želje vaših kupaca. Zašto bismo ih ograničavali na fiksne iznose? Ako žele uplatiti 3.850 RSD, dopustimo im! Naravno, kartice mogu biti predefinisane i na određene iznose po vašoj želji.

https://spotlight.rs/wp-content/uploads/2024/03/Holderi.png
Gift program kartice

Analize
i izveštaji

Spotlight Gift daje i uvid u ukupne uplate i preostali iznose na raspolaganju klijentima.

Naša platforma pruža detaljne analize i izveštaje o mestu punjenja, mestu trošenja, vrsti proizvoda kupljenih Gift karticom, ali i vremenu i datumu transakcija. Spotlight Gift sistem daje i uvid u ukupne uplate i preostali iznos sredstava na gift kartici, za svakog pojedinačnog kupca.

Zašto je važno da znam
koji objekat je prodao najveći broj GIFT kartica?

Ukoliko neki od objekata prednjači u prodaji gift kartica, posvetite mu posebnu pažnju. Pozicionirajte ih još bolje i tako udvostručite njihov potencijal. Kreirajte praznične ,,customizovane” kartice, za praznike, oko Nove godine, sve popularnijeg Dana zaljubljenih ili Osmog marta i ponudite ih kupcima na kasi. Poklon kartice pogodno su rešenje za firme, kao novogodišnji poklon zaposlenima, što ostavlja još više prostora za dodatni profit.

Poklon treba da izgleda kao poklon
Lux, premium ili skupo

Kupci redovno povezuju kvalitet pakovanja s kvalitetom brenda, i tako lakše odluče da za njega plate više.

Vizuelni utisak je najčešće prvi kontakt kupca s proizvodom. Ako je proizvod atraktivan, dobro dizajniran i estetski privlačan, kupac će se lakše odlučiti za kupovinu. Elegantno pakovanje, usklađeno s vizualnim identitetom, povećava percepciju vrednosti.  Kupci redovno povezuju kvalitet pakovanja s kvalitetom brenda, i tako lakše odluče da za njega plate više.

Vizuelni identitet stvara emocionalnu povezanost i tako osnažuje izgradnju dugotrajnog odnosa i lojalnosti prema vašem brendu.

gift card holderi

Autentičnost
vas diferencira na tržištu

Na prezasićenom tržištu, dobro pozicioniran proizvod se sam ističe. Ključna tačka razlikovanja od konkurencije, može biti i Gift kartica dizajnirana s pažnjom.

Ne zaboravite, estetika je ključni element koji pokreće percepciju, povećava vrednost proizvoda i podstiče prodaju. Postavite Gift karticu u središte pažnje s vizualnim identitetom koji oslikava kvalitet i privlačnost. Pored softverskog dela, naš Gift sistem uključuje i mogućnost kreiranja i proizvodnje gift kartica, gift holdera i stalaka za pozicioniranje – sve što vam je potrebno za uvođenje Gift programa na jednom mestu. Card holder za poklon kartice, strateški istaknuti na vidljivoj i prometnoj poziciji, sa dobro dizajniranim karticama, mogu biti presudni kada je u pitanju uspeh prodaje vaših poklon kartica.

Iskoritite sav potencijal Spotlight sistema i obogatite ga sistemom gift kartica za win-win scenario. Pružite svojim klijentima lepše iskustvo kupovine, a sebi dodatne prilike za rast i uspeh.
Spot light logo beli

Mi znamo da budućnost leži u sveobuhvatnom programu lojalnosti, koji inspiriše, budi i regrutuje nove kupce, dok personalizovanim pogodnostima animira postojeće da se vrate i ponove kupovinu.

Iskoristite šansu i poverite profitabilnost SpotLight strategiji koja provereno daje rezultate.

Cards Print logo

Powered by Cards Print

Prijavite se

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.

Integracija sa POS sistemima

SkyPOS
SoftKom
m&systems-group logo

© 2023 SpotLight – Customer Data, Loyalty & Engagement Platform.

Sva prava zadržana.

bt_bb_section_top_section_coverage_image