Widget
lojalti rešenje

eCommerce Widget lojalti interaktivni element koji se integriše na web stranice online prodavnica

Widget lojalti rešenje u e-commerce-u predstavlja interaktivni element koji se integriše na web stranice online prodavnica, tj. e-shopa, s ciljem da olakša implementaciju loyalty programa i da poveća angažman korisnika.

Loyalty widgeti prikazuju informacije o statusu loyalty naloga, tačnije trenutno stanje bodova, aktuelne ponude, loyalty rangove, i druge relevantne informacije korisničkog naloga. Korisnicima omogućavaju jednostavno pristupanje loyalty nalogu, bez prelaska na posebne stranice ili u mobilnu aplikaciju.

Odmah dostupno za WooCommerce platformu!

https://spotlight.rs/wp-content/uploads/2023/09/62b45f094d5b68158481cb43-320x81.png
widget

Informiše
kupce

Poboljšava
korisničko iskustvo

Povećava
prodaju

Povećava
angažman korisnika

Interaktivni element koji informiše i aktivira kupce, povećava prodaju i poboljšava korisničko iskustvo!

Widget 2

Informiše
o načinu sticanja bodova

Pored toga što Widget prikazuje trenutno stanje bodova, on još i informiše o načinu za sticanje bodova. To može biti na osnovu iznosa potrošenog novca, broja kupovina, preporuka drugih korisnika, ostavljanja recenzija na samoj e-prodavnici, ili za angažovanje na društvenim mrežama, pri čemu svaki share ili komentar mogu donositi određene bodove. Ovaj Widget može pružiti informacije i o načinu kako konvertovati bodove u nagrade.
Loyalty Widget, pored toga što stimulišu angažovanje i aktivnost korisnika, osnažuju lojalnost prema brendu i povećavaju prodaju.

Widget se jednstavno integriše na e-commerce platformu ili web stranicu, i dozvoljava potpunu personalizaciju u dizajnerskom i sadržajnom smislu. Widgeti podstiču korisnike da češće kupuju kako bi ostvarili veće benefite iz programa lojalnosti.

Doprinosi povećanju prodaje i rasta e-commerce poslovanja!

Spotlight kupac
Jupac preko Spotlight platforme
Radosna kupovina preko Spotlight platforme

Upoznajte
Spotlight na delu

Widget lojaliti rešenje je važan element, jer olakšava korisnicima učešće u loyalty programima, povećava njihovu lojalnost i poboljšava korisničko iskustvo, što dugoročno doprinosi povećanju prodaje i rasta e-commerce poslovanja.

Spot light logo beli

Mi znamo da budućnost leži u sveobuhvatnom programu lojalnosti, koji inspiriše, budi i regrutuje nove kupce, dok personalizovanim pogodnostima animira postojeće da se vrate i ponove kupovinu.

Iskoristite šansu i poverite profitabilnost SpotLight strategiji koja provereno daje rezultate.

Cards Print logo

Powered by Cards Print

Prijavite se

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.

Integracija sa POS sistemima

SkyPOS
SoftKom
m&systems-group logo

© 2023 SpotLight – Customer Data, Loyalty & Engagement Platform.

Sva prava zadržana.

bt_bb_section_top_section_coverage_image