Widget
lojalti rešenje

Widget lojalti interaktivni element koji se integriše na web stranice online prodavnica

Widget lojalti rešenje u e-commerce-u predstavlja interaktivni element koji se integriše na web stranice online prodavnica, tj. e-shopa, s ciljem da olakša implementaciju loyalty programa i da poveća angažman korisnika.

Loyalty widgeti prikazuju informacije o statusu loyalty naloga, tačnije trenutno stanje bodova, aktuelne ponude, loyalty rangove, i druge relevantne informacije korisničkog naloga. Korisnicima omogućavaju jednostavno pristupanje loyalty nalogu, bez prelaska na posebne stranice ili u mobilnu aplikaciju.

Odmah dostupno za WooCommerce platformu!

https://spotlight.rs/wp-content/uploads/2023/09/62b45f094d5b68158481cb43-320x81.png
widget

Informiše
kupce

Poboljšava
korisničko iskustvo

Povećava
prodaju

Povećava
angažman korisnika

Interaktivni element koji informiše i aktivira kupce, povećava prodaju i poboljšava korisničko iskustvo!

Widget 2

Informiše
o načinu sticanja bodova

Pored toga što Widget prikazuje trenutno stanje bodova, on još i informiše o načinu za sticanje bodova. To može biti na osnovu iznosa potrošenog novca, broja kupovina, preporuka drugih korisnika, ostavljanja recenzija na samoj e-prodavnici, ili za angažovanje na društvenim mrežama, pri čemu svaki share ili komentar mogu donositi određene bodove. Ovaj Widget može pružiti informacije i o načinu kako konvertovati bodove u nagrade.
Loyalty Widget, pored toga što stimulišu angažovanje i aktivnost korisnika, osnažuju lojalnost prema brendu i povećavaju prodaju.

Widget se jednstavno integriše na e-commerce platformu ili web stranicu, i dozvoljava potpunu personalizaciju u dizajnerskom i sadržajnom smislu. Widgeti podstiču korisnike da češće kupuju kako bi ostvarili veće benefite iz programa lojalnosti.

Doprinosi povećanju prodaje i rasta e-commerce poslovanja!

Spotlight kupac
Jupac preko Spotlight platforme
Radosna kupovina preko Spotlight platforme

Upoznajte
Spotlight na delu

Widget lojaliti rešenje je važan element, jer olakšava korisnicima učešće u loyalty programima, povećava njihovu lojalnost i poboljšava korisničko iskustvo, što dugoročno doprinosi povećanju prodaje i rasta e-commerce poslovanja.

Spot light logo beli

Mi znamo da budućnost leži u sveobuhvatnom programu lojalnosti, koji inspiriše, budi i regrutuje nove kupce, dok personalizovanim pogodnostima animira postojeće da se vrate i ponove kupovinu.

Iskoristite šansu i poverite profitabilnost SpotLight strategiji koja provereno daje rezultate.

Cards Print logo

Powered by Cards Print

Prijavite se

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.

    © 2023 SpotLight – Customer Data, Loyalty & Engagement Platform.

    Sva prava zadržana.

    bt_bb_section_top_section_coverage_image