Izgradnja jakog brenda kroz automatizovani sistem

Spotlight-multifunkcionalni-marketing-sistem

Uspоn na dlanu
Izgradnja jakog brenda kroz automatizovani sistem

Od kartica sa pečatom do sistema koji prepoznaje i predviđa trendove u ponašanju kupaca.

Geneza sistema lojalnosti, prošla je put zrelosti od papirnatih kartica koje su se pečatile nakon svake kupovine do specizalizovanih kartica za unapred određene popuste. Danas su programi lojalnosti istrgli granice očekivanog, transformišući se u multifunkcionalna rešenja koja donosi neuporedivo, i samom brendu i krajnjem potrošaču. Uvećanje profita, uvećanje broja lojanih kupaca i dalje preporuke brenda, samo su početak.

Ono što je delovalo kao nemoguće, slaganjem modula na modul, postalo je stvarnost. Tako je stvoren alat koji transformiše i prodaju i poslovanje.  Povećanje prodaje, smanjenje troškova kampanja, veći iznos prosečnog računa, učestalije kupovine, intenziviranje svesti o brendu, precizno targetirane kampanje; neposredna komunikacija, kompletna baza o potrošačima i precizna analitika. Nebrojane mogućnosti segmentacije kupca, izgradnja jačih veza sa njima. Automatizovani i pojednostavljeni mehanizmi lojalnosti i marketinga.

loyalty-multiplikacija
Mobile
Mobile
Mobile

Spotlight
multifunkcionalni sistem

Predstavljamo Spotlight, multifunkcionalni sistem koji integriše lojalnost i angažovanje sa marketing automatizacijom i bazom podataka o kupcima, pogodan kako za manje brendove tako i za velike trgovinske lance.

Danas je jasno da svaki uspešan brend treba da neguje lojalnost potrošača. Spotlight razume važnost izgradnje dugoročnih odnosa sa kupcima. Snaga brenda direktno leži u sposobnosti brenda da zadrži postojeće kupce, stvarajući vezu koja ide iznad pojedinačne transakcije. Zbog svega toga, uvereni smo da je lojalnost potrošača ključni element uspeha svakog brenda.

Najjača barijera protiv migracije kupaca ka konkurentima koji nude identične proizvode

Negujte svoje kupce sa Spotlightom

Zadržavanje postojećih kupaca uvek je jeftinije nego privlačenje novih. Utemeljivanje lojalnosti potrošača, brend čini otpornijim na fluktuacije na tržištu, služeći kao najjača barijera protiv migracije kupaca ka konkurentima koji nude identične proizvode. Kako Spotlight pomaže zadržavanju postojećih i privlačenju novih kupaca?

Naša platforma nudi sintezu alata za kreiranje, organizaciju, sprovođenje, praćenje i promociju sistema nagrađivanja i mehanizama za podsticanje povratka i ponovne kupovine. Nagrade sa Spotlightom mogu se kreirati na različitim nivoima, ciljajući specifične grupe ili koristeći se u određenim vremenskim periodima, kao i u odnosu na iznos transakcije, učestalost kupovine ili upravo onako kako ste zamislili. Spotlight pruža beskrajne mogućnosti kombinovanja.

Ova multifunkcionalna platforma uključuje nagrađivanje cashback poenima za svaku kupovinu, hijerarhijske strukture rangova, online digitalne ili fizičke loyalty kartice, gift kartice, personalizovanu aplikaciju, kao i mogućnost implementacije widgeta na sajtu. Pored navedenih elemenata, Spotlight obuhvata i gejmifikaciju, mogućnost multipliciranja poena i pruža precizan uvid u sve kampanje.

spotlight customer data

Retargeting
sa Spotlightom

Važan alat u digitalnom marketingu koji ima za cilj direktno povećanje konverzija, preko Spotlighta se ostvaruje tako što se prva generisana prodajna poruka pušta kroz kanal, koji može biti e-pošta, Viber poruka, SMS ili u vidu push notifikacije, na celu bazu ili na tačno ciljanu publiku iz segmenta. Trigeri za sledeću poruku istog ili sličnog sadržaja, automatizuju se tako da idu kroz naredni ili isti kanal u zavisnosti od toga da li je poruka otvorena ili je došlo do konverzije. Prodajna poruka ide kroz kanale dok ne ostvari željeni cilj.

Automatizacija marketinških kampanja
na Spotlightu

Spotlight platforma koristi različite kriterijume za pokretanje automatizovane komunikacije, kao što su rođendani, transakcije ili pristupanje u program lojalnosti. Marketinška automatizacija sprovodi se kroz kampanje usmerene ka određenoj ciljnoj grupi, koja se zahvaljujući preciznoj segmentaciji definiše, a sve kroz pružanje benefita, kao što su kuponi, kroz različite kanale komunikacije. Spotlight softver omogućava automatizovano i personalizovano upravljanje različitim marketinškim aktivnostima umesto ručnog slanja poruka.

Integracija svih podataka
Spotlight 360 Single Customer View

Spotlight zna tačno kome se obraća, zato omogućava efikasnu komunikaciju i obezveđuje personalizovanu ponudu. Data platforma generiše, skladišti i analizira sve relevantne podatke o pojedinačnom kupcu iz različitih izvora, uključujući demografske podatke i podatke o transakcijama, stvarajući sliku kupca čije potrebe postaju predvidive.

Korak ispred konkurencije
sa Spotlightom + AI

Spotlight je ostavio prostora za inteligentno unapređenje celog sistema pomoću mašinskog učenja, odnosno, za automatsko segmentiranje korisnika, što je još jedna njegova neosporna prednost. Spotlight + AI pouzdano identifikuje obrasce ponašanja, te podiže ceo sistem na još snažniji nivo i ostavlja konkurenciju daleko iza sebe.

Imate utisak
da nešto nedostaje vašem brendu?

Ako imate osećaj da nešto nedostaje vašem brendu, sigurno mislite na Spotlight – svestran i pouzdan sistem koji automatizuje sve vaše zamisli. Platforma za generisanje podataka o kupcima, za lojalnost i angažovanje sa modulom za marketing automatizaciju, kraće rečeno, alat za interaktivni odnos sa klijentima, provereni metod za uspostavljanje emotivnog i dugoročnog odnosa, i na kraju mehanizam koji sa sigurnošću garantuje direktno povećanje broja aktivnih korisnika zajednice, bez obzira na to da li se radi o velikom ili malom biznisu. Dozvolite da doprinesemo stvaranju vitalnog i snažnog brenda; kontaktirajte nas za besplatnu prezentaciju.

Spot light logo beli

Mi znamo da budućnost leži u sveobuhvatnom programu lojalnosti, koji inspiriše, budi i regrutuje nove kupce, dok personalizovanim pogodnostima animira postojeće da se vrate i ponove kupovinu.

Iskoristite šansu i poverite profitabilnost SpotLight strategiji koja provereno daje rezultate.

Cards Print logo

Powered by Cards Print

Prijavite se

Ukoliko želite da primate najnovija obaveštenja od nas, prijavite se na naš newsletter.

Integracija sa POS sistemima

SkyPOS
SoftKom
m&systems-group logo

© 2023 SpotLight – Customer Data, Loyalty & Engagement Platform.

Sva prava zadržana.

bt_bb_section_top_section_coverage_image